fejléééc

2014. február 10., hétfő

RÓLUNK

A MISKOLCI EGYETEM KULTURÁLIS ÉS VIZUÁLIS ANTROPOLÓGIAI INTÉZET
ÖNTEVÉKENY CSOPORTJAKÉNT JÖTTÜNK LÉTRE 2014 JANUÁRJÁBAN





Megalapulásunk elsődleges célja, hogy az antropológia iránt érdeklődők számára segítséget nyújtsunk, mind az antropológia megismerésében, mind a tudományterületben való elmélyedésben.







Céljaink

Célkitűzéseink közé tartozik az antropológiával kapcsolatos témában készített szakszövegek, tanulmányok, kép és videó anyagok, kutatási és konferencia beszámolók, recenziók létrehozása és rendszeres megjelentetése ezen oldalunkon.

Öntevékeny csoportunk felületet és támogatást kínál bármely szerzőnek, ha antropológiai témájú dokumentumot szeretne megjelentetni. Fontosnak tartjuk, hogy a dokumentumok létrehozása és publikálása során felügyeletet, támogatási és lektorálási lehetőséget biztosítsunk, ezáltal a tágan értelmezett szövegek elérhessék a tudományos minőséget. Mindez a szerző szakmai és személyes épülését is szolgálja.

Ezen blogon kívül, előadásokkal, rendezvényekkel színesítjük még Műhelymunkánkat.
Az említett előadásokra olyan kiemelkedő tudású személyeket hívunk meg, akiknek a szakmai tapasztalatai segíthetik az érdeklődők ismeretanyagának és szakmai eszköztárának bővítését.
Támogatásunk kiterjed olyan szakmai jellegű rendezvények irányába is, amelyek segítik a hallgatókat, és a téma iránt érdeklődőket szakmai előmenetelükben, úgy mint: Vizsgavetítés, TDK, Kutatók Éjszakája, Nyílt Nap, Antropológus Szaknapok. 

Csoportunk valamennyi tagja a Miskolci Egyetem hallgatójaként intézményi kutatásokban is részt vállal. A Műhely által igyekszünk minden segítséget megadni nekik, egymásnak.




Az Antropomorf Társadalomtudományi Műhely csapata
antropomorf.muhely@gmail.com